piatok 27. júla 2018

EGÉSZ részletek: Sparta - Dukla 1: 0. Sural hit a Sparta megvédte díjat

Labdarúgók Sparta legyőzte a 19. fordulóban a Premier League 1: 0 Dukla és után két verseny mérkőzést is sikerült nyerni. A zavaros hazai győzelem egy kis Prága derby döntött már az ötödik perc Josef Šural, aki először sikerült legyőzni a tavaszi védelmében Juliskou.

Kezdőlap 5. Josef Šural

személy:

Jelentések

Kezdőlap Koubek - Karavajev Mario lányok Mazuch, Hybš - Cermak, táska - V. Kadlec (85. Holzer), Josef Šural - Lafata (C) (75., egy ló), Albiach (61 Mareček).

személy: F. Tanács - KUSNIR (72 Brandner), sörték, Simunek, Podaný - Bezpalec (Edmond 83), Marek Hanousek (C), Daniel Tetour (79thBílovský) - Milošević, Holenda, Olayinka.

Hel yettesítő

ostor, Konaté, Havelka, Vatajelu, Mareček, Holzer, Frydek

bar Pear Bílovský, Brandner Brejcha Edmond, Preisler Smejkal

harmadik Sparta táblázat csökkenti a különbség, hogy a második Pilsen két pontot, a címvédő, de van egy jó vasárnap az első találatot ellen Slavia és Bohemians halasztott párbaj 1905. át a vezető rivális Éden letenský egész elmarad a három pontot.

Sparta úgy volt, hogy néhány tagcsere óta hiányzó sérült Costa a padon, és nem jelent meg még Vácha Michal Kadlec. A bal oldalon a védelem, hogy kap egy esélyt Hybš és a helyzet a központi védő Mazuch.Az alapvető tizenegy is megjelent Václav Kadlec.

Az első félidő kínált meccs Letna egységes fellépés és jobb volt a cél. Lábikra https://www.prestashop.com/forums/profile/1491035-kabober/ az ötödik percben hosszú lövés a távoli utáni felülmúlta kapus Tanács. Sparta látszott, hogy elégedett a vezetés, abbahagyta a játékot, és kikísérte a kabinba vinnyog elégedetlen rajongók.


Továbbá, a szünet után, megváltoztathatja az állás öt http://www.colourlovers.com/lover/kabober perc után a játék, de egy korábbi játékos Dukla Néstor volleyed élén csak vége. Egy még több lehetőséget, majd megjelent Cermak azonban, hogy a Tanács söpör, és Kadlec származó dorážky büntetőjogilag túljátsszák. Másrészt, lehet, hogy bizalommal büntetni Tetour védelmén, de lövése csak hiányzott a megfelelő üzenet.

Sparta majd leesett a tempót, és Dukla nem volt messze https://www.intensedebate.com/people/kabober1 a település . A 68.minute Koubek lőtt Milosevic és az azt követő sarokban STETINA lövés, de a hit csak Sural állt a sorban. Hasonlóképpen http://www.wikidot.com/user:info/kabober ő leszállt egy pillanattal később Brandner, aki viszont rámutatott, hogy egy lány. Sparta, azonban fenntartja a legszűkebb rés itthon és Dukla maradt veretlen bajnoki.

https://asknature.org/members/kbober/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára